Naslovna Featured Istaknuto “Vladavina prava u Srbiji na primeru MUP-a”

“Vladavina prava u Srbiji na primeru MUP-a”

“vladavina-prava-u-srbiji-na-primeru-mup-a”

Udruženje “Institut za istraživanje korupcije” odnosno organizacija “Kareja” iz Pančeva” u saradnji sa NO “URBAN IN” iz Novog Pazara, danas je u foajeu Kulturnog centra održalo promociju projekta “Vladavina prava u Srbiji na primeru MUP-a” u okviru koga je realizovana publikacija “Kako je jedna ceduljica srušila MUP”, autora Siniše Jankovića.

“Nas nekolicina članova organizacije “Koreja” proveli smo radni vek u Ministarstvu unutrašnjih poslova i odlučili smo da se bavimo vladavinom prava, da damo neki svoj doprinos kroz organizaciju civilnog društva, tako da smo se godinama unazad bavili tim izučavanjem a fokus smo stavili na zadnju godinu dana i rezultat tog projekta je publikacija koja se zove “Kako je jedna ceduljica srušila MUP”, kazao je autor pomenute publikacije Siniša Janković.

On je dodao da je ova publikacija praktično nastavak edicije koja je započeta naslovom “Oči u oči sa političkom korupcijom”.

Promocija je održana u saradnji sa novopazarskom NO “URBAN IN” ispred koje Sead Biberović kaže da i oni ovom promocijom žele da daju skromni doprinos u zaustavljanju negativnosti i zla u političkom društvu kao i uopšte društva u Srbiji.

B.V.

Exit mobile version