Naslovna Featured Istaknuto VREDNOST RADOVA BLIZU 50 MILIONA! Gradonačelnik Biševac: Želimo da stvorimo najbolje uslove...

VREDNOST RADOVA BLIZU 50 MILIONA! Gradonačelnik Biševac: Želimo da stvorimo najbolje uslove za razvoj sporta! PLJAKIĆ: Hvala Rasimu Ljajiću!

Detaljnom rekonstrukcijom i izgradnjom novih sadržaja novopazarski Sportsko-rekreativni centar privlači sve više posetilaca, kako profesionalnih sportista tako i rekreativaca. 


”Zadovoljstvo nam je da u Novom Pazaru, gradu prepoznatljivom usvetu sporta, ulažemo u razvoj sportske infrastrukture. Cilj je da naši sportisti, rekreativci imaju što bolje uslove za postizanje rezultata”, rekao je gradonačelnik Biševac, ističući da je ukupna vrednost radova blizu 50 miliona dinara.


Direktor Sportsko-sajamske ustanove Pendik, Enes Pljakić kaže da se ovakvi rezultati postižu zahvaljujući velikom razumevanju ministra Rasima Ljajića i gradonačelnika Novog Pazara Nihata Biševca.


”Posle trideset godina je rekonstruisan Rekreativni centar. Rekonstruisaćemo sve ulice koje vode ka centru a, posle 12 godina će proraditi i kišna kanalizacija”, naglašava Pljakić, ističući da će se radovi izvoditi I u dvorani “Pendik”.

Exit mobile version