Naslovna Sandžak Novi Pazar Završen još jedan sportsko-rekreativni teren – video

Završen još jedan sportsko-rekreativni teren – video

Novi Pazar – Sportsko rekreativni tereni u gotovo svakom naselju u Novom Pazaru ideja je koju sprovodi Gradska uprava, a koja je naišla na odobravanje svih, najviše roditelja male djece.

Sa željom da se svakom djetetu omogući igra i bezbrižno djetinjstvo jedan takav teren radi se i u Ulici Rasima Halilovića.

Značaj ovog terena u odnosu na ostale ju višestruko veći obzirom da će ga koristiti učenici Turističko ugostiteljske škole za održavanje časova fizičkog vaspitanja. Koristiće ga za igru i najmlađi jer djece u ovom djelu grada puna je ulica, a najviše u stambenoj zgradi “Bor”.

“To je šesti teren koji se gradi a pod pokriveteljstvom Gradske uprave i Gradskog odbora SDP. Ovdje su se djeca oduvjek okupljala, međutim bez ikakvih uslova. Sada kada je teren asfaltiran to izgleda mnogo pristojnije. Danas se postavljaju koševi i radi se na obilježavanju terena.Đaci srednje škole koja je ovde imaće bolje uslove za izvođenje nastave fizičkog vaspitanja. Dječica će morati da se strpe još par dana i sve ovo predaćemo njima za igranje i trčkaranje”, rekao je član GrO SDP Jasmin Feković.

Ovaj gusto naseljeni dio grada u budućnosti će izgledati sasvim uređenije. Sama ulica će biti renoviranja a izgradnjom platoa sa parkin mjestima biće rješen i problem nedostatka parkirališta.

Exit mobile version