30. Ramazanski turnir od 11. marta, nagradni fond 1.250.000 dinara

Tradicionalni Ramazanski turnir u malom fudbalu slavi jubilej. Ovogodišnje izdanje u Sportskoj dvorani Pendik, koje startuje 11. marta, biće 30. po redu.

Čelni ljudi organizacionog odbora sastali su se danas sa predstavnicima novopazarskih klubova i fudbalskih škola.

“Očekivanja su velika. Ramazanski turnir smo doveli do visokog nivoa. Uz pomoć sportskih kolektiva i sponzora, možemo još da podignemo lestvicu. Turnir je simbol zajedništva i sportskog duha. To je nešto više od fudbala”, rekao je predsednik Organizacionog odbora 30. Ramazanskog turnira u malom fudbalu Emir Mehmedović.

Organizatori su zadovoljni kako teku pripreme. Oni su zahvalili akterima predstojeće manifestacije jer su pokazali interesovanje da doprinesu kvalitetu takmičenja.

“Kategorije, programa i podloga, sve to je ostalo isto. Ove godine najmlađu učesnici pripadaju klasi 2016. Nagradni fond biće rekordnih 1.250.000 dinara, podeljen na seniore i veterane. Tu su i robne nagrade, pehari i diplome”, naveo je direktor 30. Ramazanskog turnira u malom fudbalu Nermin Zećirović.

Pazar juniorsi svake godine učestvuju sa velikim brojem ekipa i po pravilu beleže dobre rezultate.

“Radni sastanak bio je uspešan. Mi svake godine ispoštujemo manifestaciju. Pohvalio bih prošlogodišnju organizaciju. Nadam se da će sada da bude još bolje. Pozivam sve da zajedno pokušamo da napravimo najmasovniji turnir do sada”, kazao je trener Pazar juniorsa Miladin Nedeljković.

M. Minić

The post 30. Ramazanski turnir od 11. marta, nagradni fond 1.250.000 dinara appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO