ADCC PS u greplingu: Dominacija Sandžak top tima

Članovi Sandžak top tima osvojili su četiri zlatne medalje u konkurenciji profesionalaca i ekipno prvo mesto na Prvenstvu Srbije u greplingu pod okriljem organizacije ADCC (Abu Dhabi Combat Club), koje je održano u Novom Pazaru.

Najsjajnija odličja kod profesionalnih boraca zaslužili su Aladin Ibrović u kategoriji do 76 kilograma, Rifat Prušević u kategoriji do 83 kilograma, Dževad Baltić kod takmičara lakših od 100 i Jusuf Hajrović u kategoriji preko 100 kilograma.

Pazarci su uzeli i dva zlata u srednjem nivou, gde su se na najvišem stepeniku pobedničkog postolja našli Alija Trtovac u kategoriji do 83 i Esad Hazirović među borcima čija težina ne prelazi 91 kilogram.

Sandžak top tim okitio se još zlatom, dva puta srebrom i bronzom kod početnika, odnosno dečaka uzrasta od 15 do 18 godina.

Drugi kod početnika u kategoriji do 83 kilograma bio je Džejlan Brahić, a treći Tarik Ahmetović, dok je kao drugi u kategoriji do 91 kilograma završio Faris Dautović.

U kategoriji do 65 kilograma, Amir Karišik ostvario je trijumf kod dečaka starosti između 15 i 18 godina.

U Sportskoj dvorani Pendik nadmetalo se oko 100 boraca iz Srbije.

Grad Novi Pazar bio je pokrovitelj ADCC Prvenstva Srbije u greplingu, koje su organizovali ovdašnji Sportski savez i Ustanova za sport.

M. Minić

The post ADCC PS u greplingu: Dominacija Sandžak top tima appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post ADCC PS u greplingu: Dominacija Sandžak top tima appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO