Admir Kecap: Zasitio sam se srpskog fudbala

Doskorašnji fudbaler Novog Pazara Admir Kecap rekao je da je zadovoljan uslovima jednoipogodišnjeg ugovora sa Suduvom iz Marijampolja.
“Zasitio sam se srpskog fudbala, stalnih problema, dugovanja i tužbi. Finansijski sam dobro prošao, a došao sam u lepu i mirnu zemlju, gde se kultura oseća na svakom koraku. Oduševila me je i besprekorna sportska infrastruktura”, rekao je Kecap Radiju sto plus.

Ovaj 28-godišnji napadač je pre dva dana debitovao za petoplasiranu ekipu litvanske A lige, a u porazu od Žalgirisa (1:2) na domaćem terenu odigrao je poslednjih 30 minuta. “Stigao sam u utorak i istog dana igrao prvenstvenu utakmicu. Primili smo gol u 90. minutu i izgubili od vodećeg tima iz Viljnusa, dvostrukog uzastopnog šampiona i osvajača četiri trofeja nacionalnog Kupa u nizu”, kazao je Kecap.

On je u letnjem prelaznom roku pregovarao sa čelnicima Vojvodine i Voždovca, a za njegove usluge bili su zainteresovani i klubovi iz Albanije.

“Previše su oklevali. Osim toga, lepše je u Evropskoj uniji. Adaptiraću se brže uz brojne sunarodnike, pošto je trener Suduve Aleksandar Veselinović, dok su u prvom timu Marko Živković, Miloš Kovačević, Nikola Prebiračević i Bosanac Nermin Jamak”, rekao je Kecap.

Admir Kecap je odigrao 99 utakmica za Novi Pazar u Super ligi Srbije, a tokom četiri sezone u elitnom rangu postigao je 14 golova i dodao šest asistencija.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO