Asmir Kolašinac Hazbu razvratniku: Moja Sjenice,šta si ti doživela, ako je on (Hazbo) ono što Vi želite da Vam bude i dalje predsednik onda moji Sjeničaci neka vam je na čast… Ja ću te se onda odreći! VIDEO – FOTO

Sjenica – Najbolji Sandžački sportista Asmir Kolašinac na svome facebook profilu reagovao na optužbe kriminalca i razvratnika Hazba Mujovića koji je Kolašinca ljagao i blatio na najnovijem snimku koji je objavljen na youtube-u!

Njegovu objavu sa fejsbuka prenosimo u celosti:

  

  

HAZBO MUJOVICDa li postoji neko u ovoj zemlji,Balkanu,Evropi da ne zna ko sam ja?

Da li je potrebno govoriti o mojim rezultatima!

Danas sam pred punom Arenom,preko 30 000 ljudi,odrzao takav govor gde bi svaki Sjenicak bio ponosan na mene kao Bosnjaka,kao Šampiona kao gradjanina Srbije.To je i u svom govoru odmah nakon mene istakao i Aleksandar Vučić.

Da bi,odmah nakon toga,me docekao snimak na kome se ja i moja porodica,bez ikakvog razloga na najprimitivniji mogući nacin pljujemo psujemo i vredjamo od strane takozvanog prvog coveka Sjenice i njegove ljubavnice…i jos laze da sam dobio nekakvih milion i po dinara.

Moja Sjenice,sta si ti dozivela…

Ako je on ono sto vi zelite da vam bude i dalje predsednik onda moji Sjeničaci neka vam je na cast… Ja cu te se onda odreći!!!

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO