Asmir Kolašinac među najboljim prezenterima Novog Pazara

Novi Pazar – Gradonačelnik Novog Pazara dr Meho Mahmutović sastao se sa Asmirom Kolašincem, najboljim sportskim prezenterom našeg grada, Sandžaka i Srbije sa ovih prostora. Najveća podrška Kolašincu će, kada je grad u pitanju, tek uslediti.

„Želja je da nas Asmir kada je atletika u pitanju i formalno predstavlja na takmičenjima i naše angažovanje ide u tom pravcu. Atletski stadion koji će od kraja ove godine biti u funkciji ostavlja nam mogućnost da se nadamo da za saradnju postoje opravdani uslovi. Kolašinac nas predstavlja na najbolji mogući način širom sveta, i zahvaljujući njemu, mnogi su, na različitim meridijanima čuli za Novi Pazar, Sjenicu, Srbiju. Hvala mu na tome, rekao je nakon sastanka Mahmutović.

Atletski šampion Asmir Kolašinac zahvalio je na gostoprimstvu, a na pitanje novinara da li u njemu postoji lična želja da u skorijoj budućnosti nastupa za Novi Pazar, Kolašinac je pokušapo da ostane tajanstven.

„Ako govorimo o mojoj želji da se to dogodi, reći ću previše i već sutra ćete pisati o tome da sam potpisao da nastupam za Novi Pazar. Rano je govoriti o tome jer se sezona završava krajem godine, ali mi laska ponuda i o njoj će tek biti ozbiljnijih razgovora“, rekao je Kolašinac. Aktivnosti uspešnog sportiste usmere su ka pripremama za svetsko prvenstvo u Pekingu, dok dugoročno, postoje i ozbiljni planovi za Olimpijske igre.

izvor: novipazar.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO