Bali – beg stigao u Novi Pazar!

6301

BURAK Ozčivit je stigao u Novi Pazar! Turski glumac i lepotan za kojim luduju devojke širom sveta, Bali-beg iz serije “Sulejman Veličanstveni” u grad na Raški i Jošanici došao je zbog premijere svog filma “Moj brat”, a boravak u Srbiji iskoristiće i za obilazak kulturno-istorijskih spomenika.

Planirano je da Bali-beg u 14 časova održi konferenciju za medije, ali je susret sa novinarima još pod znakom pitanja. Glavni događaj je u 18 časova, kada će Bali-beg prošetati crvenim tepihom postavljenim ispred Kulturnog centra. Tu bi trebalo da se zadrži oko pola sata i slika se sa obožavateljkama koje će doći iz Turske, Makedonije, Kosova, Hrvatske, Bosne, Slovenije i Albanije.

Posle projekcije, Ozčivit će otići na Pazarište gde će mu na večeri domaćin biti Rasim Ljajić. U restoranu će gosta zabavljati ansambl “Derman”, koji neguje izvornu narodnu pesmu, a uživaće u ćevapima, mantijama, pršuti, jagnjetini i drugim kulinarskim đakonijama ovog kraja. Na Pazarištu će Bali-beg i njegova pratnja i noćiti.

Posle Novog Pazara, Burak odlazi u Beograd. Izrazio je želju da poseti Kalemegdan, a planirano je i krstarenje Dunavom i Savom. U Beogradu neće biti projekcije filma “Moj brat”, koji su, pre Novopazaraca, u Evropi imali priliku da vide samo građani Amsterdama i Brisela.