BLS: Radnički – Novi Pazar 6:8

Bokseri Novog Pazara pobedili su u Beogradu ekipu Radničkog sa 8:6, u meču desetog kola Bokserske lige Srbije (BLS), poslednjeg u osnovnom delu sezone.

Bodove Novom Pazaru doneli su Luka Mihajlović protiv Branislava Markovića u kategoriji do 57 kilograma, Momčilo Janjić u duelu sa Veljkom Gligorićem u kategoriji do 63,5 kilograma, Aleksandar Šerifović trijumfom nad Dimitrijem Andrejevićem kod boraca lakših od 75 kilograma i Ahmed Mavrić, koji nije imao rivala u kategoriji sa težinskim limitom na 80 kilograma.

Poraze u pazarskom timu doživeli su Dženis Vanić od Filipa Džide u kategoriji do 67 kilograma i Miladin Kostić protiv Lazara Lazarevića u kategoriji do 92 kilograma, dok je bodove domaćinu bez borbe doneo Igor Rogić u konkurenciji boksera čija težina ne prilazi 71 kilogram.

Novi Pazar je kao drugoplasirani među osam klubova u BLS obezbedio ucešće na završnom turniru četiri najbolja kluba, koji je na programu između 14. i 16. juna u Banjaluci.

Najbolja pred plej-of je banjalučka Slavija sa 18 bodova, ispred Novog Pazara sa 14, Radničkog sa 12 i zaostalim susretom, te Sombora i Rokice iz Loznice sa po deset bodova i mečom manje.

M. Minić

The post BLS: Radnički – Novi Pazar 6:8 appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post BLS: Radnički – Novi Pazar 6:8 appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO