Bokserska liga Srbije: Rokica bez poraza, Pazarci prate

Bokserski klub Rokica iz Loznice jedini ima sve četiri pobede u dosadašnjem delu takmičenja u Bokserskoj ligi Srbije, a sledi Novi Pazar sa skorom 3/1.

Pazarcima će se na tabeli pridružiti bolji iz duela u Beogradu između Radničkog i banjalučke Slavije. Večerašnji rivali su na učinku 2/1.

Sombor i niški Naisus imaju 2/2, dok su Vitez iz Niša i Loznica na 0/4.

Novopazarci su do trećeg trijumfa u takmičenju stigli nakon vojevanja sa gostujućim Somborom, u kojem su slavili rezultatom 10:4.

Bodove Novom Pazaru u  Dvorani Sportske akademije Douš doneli su Admir Kamešničanin u kategoriji do 57 kilograma, Džejlan Toskić do 67 i Miladin Kostić kod boraca sa težinskim limitom na 92 kilograma.

Pazarski bokseri Aleksandar Šerifović i Ahmed Mavrić dobili su mečeve bez borbe u kategorijama do 75, odnosno do 80 kilograma.

Kamešničanin je jednoglasnom odlukom sudija nadvisio Rada Joksimovića, kao i Toskić mladog Vladimira Berišu. Kostić je sa 2:1 pobedio Bojana Stanojlovića.

Somborac Nazif Sejdi je u kategoriji do 63,5 kilograma sa 2:1 savladao Momčila Janjića, a Antonio Bize je kod boraca lakših od 71 kilograma slavio bez borbe.

M. Minić

The post Bokserska liga Srbije: Rokica bez poraza, Pazarci prate appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO