Borilački spektakl večeras u hali Pendik

Novi Pazar – Prema rečima Adnana Alića borca i organizatora “MMA War”, sve je spremno za večerašnji spektakl u hali Pendik, u Novom Pazaru. Tri meseca su prošla od kada je zakazan meč između Adnana Naneta Alića i Aleksandra Kristijana Golubovića.

Oba borca su spremna i u dobroj formi pred večerašnji ulazak u oktagon! Kako su i sami borci izjavili, ishod meča je u drugom planu. Glavni cilj je da se prenese pozitivna poruka svima, a pre svega mlađim generacijama…da se okanu ulice i negativnih uticaja i da se posvete sportu.

10491202_10152302121654151_5208293338585017160_n

Pored glavnog meča, bićemo u prilici da pratimo još četiri izuzetno dobre borbe i to tri PRO i jednu SEMI PRO borbu. U oktagon će ući ljubimac domaće publike, ubitačni i uvek atraktivni Emir Hadžimujović koji će odmeriti snage sa Mirkom Crnovićem, borcem iz Bosne i Hercegovine. Pored njega tu je i meč izuzetnog Jusufa Hajrovića i Miloša Zlatičanina iz Podgorice.

Pažnju privlače i mečevi između Semira Latifovića & Adisa Saljića i Esada Šaćirovića & Aleksandra Joketića, jer su u pitanju debitantski mečevi naših boraca u oktagonu!

Zadnji kontigent karata biće i danas u prodaji. Karte se mogu kupiti u teretani MVP kao i na blagajni hale Pendik i to po ceni od 500 dinara za tribine, 700 dinara za parter i 1500 dinara za VIP mesta.

Merenje je zakazano za danas u 18h, a borbe počinju od 20h. Pozivamo vas sve da dođete večeras u halu i podržite ovaj događaj. Pomozimo našim borcima da ostvare pobede!

Vidimo se u Pendiku!

Sandžakhaber

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO