Brničanin – Radovi su pri kraju, ostao još tehnički prijem i elektrifikacija novog filtera (video)

Novi Pazar – Oko novoizgrađenog objekta na filterskom postrojenju danas je urađeno asfaltiranje pristupnih staza oko objekta.

Prema rečima direktora JKP „Vodovod i knalizacija“ Hanefije Brničanina, osim asfalta biće postavljen i beton na jednom delu oko postrojenja, kao i da će se u narednih nekoliko dana završiti i unutrašnji radovi.

“Kompletni radovi koji su projektnom dokumentacijom predvđeni na novom filterskom postrojenju su pri kraju” rekao je Brničanin. On ističe, da će kada se sve završi celokupno postrojenje biti mnogo lepše i bolje uređeno nego što je bilo.

Komisija za primopredaju samog objekta između donatora i JKP je formirana i ona će izaći na teren da izvrši tehnički prijem objekta, međutim promopredaja se neće izvršiti dok sve ne bude kompletirano kako je projektom propisano“, dodao je Brničanin.

On ističe da će, kompletnim završetkom radova na ovom postrojenju i zvaničnim puštanjem u rad, Novi Pazar dobiti veće kapacitete za preradu, koji će proizvoditi oko 270 litara u sekundi, i koji će pored ostalih doprineti da u narednih 50 godina novopazarci nemaju problema sa vodosnabdevanjem.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO