Ćiro Blažević: Srbija bi sa mnom bila prvak sveta!

iroslav Ćiro Blažević, poznati hrvatski trener i nekadašnji selektor fudbalskih reprezentacija Hrvatske i Bosne i Hercegovine , ponovo je uzburkao sportske duhove na ovim prostorima, iako nije pogodio da će Srbija da pobedi Portugal u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, prenosi Alo.

On je novinaru ovog lista preneo i “recept” za uspeh srpske reprezentacije.

“E moj sine, zaj**ao sam i sebe i vas neki dan. Rekoh vam da napišete da ćemo da pobedimo, ali opet izgubismo. Posle svega, duboko sam razočaran”, izjavio je Blažević za “Alo” i naglasio da igrači srpske reprezentacije ne daju maksimum u nacionalnom timu:

“U tome i jeste najveći problem Orlova. Ti fudbaleri nekako mekano ulaze u mečeve reprezentacije. Trebalo bi da ginu, da znoj lije sa njih, da se bore dokle god imaju snage, da bar borbenošću zadovolje napaćeni narod ako već nema rezultata. Čitam i čujem kako ih u Srbiji nazivaju dunsterima, a raja je uvek u pravu”, rekao je Blažević i dodao da bi upravo on bio idealni selektor srpske reprezentacije.

“Sa tom koncentracijom talenta, uz moje znanje i iskustvo, pa bili bi prvaci sveta! Imate strašan tim, ali ga treba motivisati. A ko bi to uradio bolje od mene?”

izvor: N1

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO