DAL’ SU SE ZUKORLIĆ I UGLJANIN KONAČNO DOZVALI PAMETI?

Do nedavno su Zukorlić i Ugljanin drvlje i kamenje bacali jedni na druge, do duše njih dvojica ušuškani iza debelih zidova u toplim prostorijama i ugodnim foteljama,to kamenje nisu ni osetili, ali zato njihovi pristalice jesu, i ne samo kamenje, već i metkove, pesnice, šamare, tuču i galamu.

  
Za koga su to naivne pristalice činile? Za dva prevaranta, manipulatora verskim i nacionalnim osećanjima. Za dva čoveka koja su svađu svojih pristalica iskoristili da se obogate na račun njihove naivnosti, zaluđenosti i slepom verovanju bezdušnom dvojcu. Dvojcu koji je zavadio Bošnjake, podelio IZ-u, unio tuču i sukobe u džamijska dvorišta, danas je ostalo da izvodi performans deljenja bombona i igranja sa zastavom Sandžaka, na istom onom mestu gde je Ugljanin uz ogromnu podršku policije, tajnih službi i pristalica doveo u poznu jesen 2007. Adema Zilkića, reisa IZ-e u Srbiji, i ustoličio ga kao novog poglavara muslimana u Sandžaku. Na tom istom mestu, gde je overena podela IZ-e danas licemerni manipulatori hoće da izigravaju pomiritelje i ponovo da obmanu narod, tražeći od njega podršku za učinjena nedela, i po kojima će ih pamtiti naša pokoljenja.

U istoriji Sandžaklija pomenuta dva demagoga, diktatora i manipulanta ostaće upamćeni kao najveće štetočine i zlonamernici.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO