DOK JE OVACA BIĆE I VUNE! Tegeltija opleo po direktoru KLS

Poznati sportski novinara, specijalista za košarku, Vladan Tegegeltija opleo je, na svom instagram profilu, po direktoru Košarkaške lige Srbije Leonu Deleonu. Koliko je ovaj poznavalac upravu prosudite sami

“Direktor tzv.KLS , Leon Deleon ponovo je kaznio klubove, bi li sebi i svojim saradnicima obezbedio visoku platu, pošto nije sposoban kroz marketing. U poslednjem saopštenju zbog, kako stoji ” kašnjenja u izmirivanju obaveza prema KLS” Deleon je dodatno kaznio Spartak i Vojvodinu sa po 18.000 dinara, a Slobodu i Novi Pazar sa po 12.000. Umesto da pokrije klubovima najosnovnije troškove, putovanja, dnevni boravak, obrok, da im obezbedi i prihode, Leon ih kažnjava ?! Što je najzanimljivije stavke u budzetu u napred projektuje da će popuniti kažnjavanjem klubova, koji nisu u mogućnosti da plate ni igrače, ni trenere , sumom koju je Deleon, koji ne sme da sazove press konfrerencoju ni pre, ni tokom, ni na kraju lige, sebi propisao za platu.

Nije kriv Čović, ni njegovi poslušnici, predsednik udruženja Jovičić, direktor Deleon, već preostalih 12 klubova koji su izignorisali predlog OKK Beorada za oduzimanje uticaja predsedništva i direktora, a vraćanje skupštini. Oni prvi, pa KSS, jer liga je po statutu i ugovoru, data klubovima na upravljanje, a ne uništavanje. Savez ne sme da ćuti, pa je da umeša kad je već lane oko primoravanja tri tima iz ABA2 da igraju i KLS. Šišaj ih zato Leone, kad neće ni da beknu, od Partizana prvog, Borca, Zlatibora…ostalih. Dinamik je ulozio zalbu na neznanje i bahatost, na kaznu od čak 80.000 zbog snimka njegove utakmice na SOS-u, uprkos dozvole nosioca prava TV Arena sport, kao što je ima tv Novi Pazar za utakmice istoimenog kluba.

Uzgred, klubovi sem reklamnih sekundi, ne dobijaju ni banku?!

Ali dok je ovaca (klubova), biće i za Leona

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO