EKSKLUZIVNO! Evo šta je Erdogan Ugljaninu i Ljajiću ostavio u amanet prilikom odlaska iz Sandžaka!

Novi Pazar – Sandzakhaber ekskluzivno saznaje detalje razgovora predsednika Republike Turske Redžepa Tajipa Erdogana i Sulejmana Ugljanina prilikom posete Sandžaku.

Naime, predsednik Erdogan je prilikom odlaska iz Sandžaka Ugljaninu rekao da “u amanet, njemu i Rasimu Ljajiću ostavlja Sandžak i da je to jedina garancija za ekonomski, privredni i infrastrukturni razvoj Sandžaka” ekskluzivno saznaje Sandžakhaber.

Erdogan je kazao da razvoj Sandžaka, ekonomski, infrastrukturni i privredni razvoj, nemaju alternativu, ali, da Ljajić i Ugljanin moraju zajedno da predvode narod ka boljitku i da je saradnja sa nadležnim državnim institucijama veoma važna za razvoj ovog kraja te da prijem koji je doživeo u Srbiji, njemu dovoljno govori o volji za saradnju Turske i Srbije čiji je most i stub Sandžak.

Erdogan je kazao da će se on lično založiti i svim svojim ministrima, gradonačelnicima i rukovodiocima to i kazati, što je i uradio 13.10.2017 godine kada je u sedištu AK Partije (što smo juče i objavili) kada je sublimirao posetu Srbiji i Sandžaku.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO