Ekskluzivno!!! Zet Mirsada Djerleka, Sakip Preljevic vladar iz senke u novopazarskoj Opstoj bolnici !!!

Ohrabreni smenom direktora Mirsada Djerleka koja ce se dogoditi u Opstoj bolnici u Novom Pazaru, protekla dva dana nam se javio veliki broj gradjana i medicinski radnici koji nam prenose svoja iskustva u vezi sa novopazarskom Opstom bolnicom.
  

Naime, kako navode, svi vazniji poslovi koji se odradjuju u Opstoj bolnici u Novom Pazaru moraju ici preko zeta Mirsada Djerleka, Sakipa Preljevica. Sakip Preljevic, jedan od najbogatijih gradjana Sandzaka, vlasnik poliklinike Palma lux DZ, ujedno je i predsednik sindikata Opste bolnice.
Kako se vec pisalo gradjani koji su zeleli posao u Opstoj bolnici u Novom Pazaru morali su da izdvoje od 3 do 7 hiljada eura za posao i dokvalifikaciju, i to da ih daju licno Sakipu Preljevicu a Mirsad Djerlek da im obezbedi posao. Pored toga, svaka nabavka medicinskog materijala za bolnicu, a koja se meri milionima eura morala je da bude organizovana preko Sakipa Preljevica. Jedan deo te medicinske opreme zavrsava u njegovoj privatnoj poliklinici gde inace privatno radi i Mirsad Djerlek. Da su u stvari ” bacili sapu ” na novopazarsko zdravstvo govori i podatak, da je rodjeni brat Sakipa Preljevica, predsednik upravnog odbora novopazarskog Doma zdravlja.
Sakip Preljevic je poznat u gradu i okolini kao covek raskosnog zivota, koji nekad sa Mirsadom Djerlekom, nekad bez njega obilazi najskuplje svetske turisticke destinacije.

Nastavice se…

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO