Enis Imamović i pokret Dveri na sastanku opozicije – video

Narodni poslanik Stranke demokratske akcije Sandžaka Enis Imamović sastao se sa predstavnicima opozicionih partija i tom prilikom istaknut je zahtjev da se održi sastanak sa predstavnicima Srpske napredne stranke na kojem bi se razgovaralo o stvaranju uslova za održavanje demokratskih i poštenih izbora. Sastanku sa Imamovićem je prisustvovao i predsednik Srpskog pokreta Dveri, Boško Obradović.


Delovanje opozicije je dogovoreno na prvom sastanku koji je upriličen na incijativu predsednika Pokreta za preokret, Janka Veselinovića, a kojem su prisustvovali predstavnici devet opozicionih partija a među njima i poslanik Narodne Skupštine, Enis Imamović, verujemo, ovlašćeni predstavnik Stranke demokratske akcije Sandžaka, ali i predseednik Srpskog pokreta Dveri, Boško Obradović.

Kako tvrde, na sastanku nije bilo reči o formiranju bilo kakve predizborne koalicije jer to nije ni bila tema. Ovaj zajednički nastup opozicije, kako su objasnili, ne znači i političku koaliciju, iako će neke od partija biti na zajedničkim listama.

Kad su učesnici sastanka stali jedni pored drugih, predsednika Srpskog pokreta Dveri, Boška Obradovića, ta slika je podsetila na ranija okupljanja opozicije, pa se našalio: “Kao u stara dosovska vremena”. Najavljeno je da će se opozicija sastajati jednom mesečno.

O ovom događaju nismo pronašli ni jednu informaciju na zvaničnom sajtu Stranke demokratske akcije Sandžaka(www.sda.rs), iako se vesti aktivno ažuriraju i posatvljaju.

Podsetimo, Srpski pokret Dveri je samo pre nedelju dana medijima dostavio saopštenje u kojem se osuđuje rad BNV i traži od države da zabrani i ukine rad tog Veća.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO