Extra premije za fudbalere!!!

Fudbaleri Novog Pazara pobedili su danas gostujući Dinamo iz Vranja sa 2:1, u utakmici 14. kola Prve lige Srbije.

Novi Pazar je poveo golom Marka Vučetića u 10. minutu, gosti su izjednačili preko Mlađana Stevanovića u 48, a pobedu domaćinu doneo je Kenan Ragipović u 81. minutu.

Elvedin Gicić i Ćerim Šemsović, odmah nakon meča, nagradili su igrače extra premijama za borbenu igru i pobedu nad liderom tabele.

“Ako smo pametni, ovo može biti prekretnica i putokaz kako dalje. Teren je bio težak, ali mislim da su gledaoci mogli da uživaju u igri oba rivala. Nije lako dobiti vodećeg na tabeli, ekipu koja ima igru i odlične fudbalere”, rekao je posle utakmice trener Novog Pazara Marjan Živković.

“Sami smo krivi. Naš kapiten (Danijel Gašić) napravio je u prvom poluvremenu tri katastrofalne greške, trebali smo da primimo tri gola, a ne jedan gol. U nastavku smo brzo izjednačili, promašili tri stopostotne šanse i stigla je kazna. Imam mnogo neinteligentnih igrača, najmanje njih 10 će morati da ode iz kluba”, najavio je trener Dinama Dragan Antić.

Novi Pazar nakon ovog meča ima 19 bodova, 7 bodova manje od drugoplasiranog Metalca GM.

U 15. i poslednjem kolu prvog dela sezone, Novi Pazar će gostovati ekipi Budućnosti iz Dobanovaca, a Dinamo će biti domaćin kragujevačkom Radničkom 1923.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO