FK Novi Pazar: Prozivka danas u 13h

Novi Pazar – Prozivka za prolećni deo prvenstva, održaće se danas u 13h na Gradskom stadionu u Novom Pazaru. Superligaš sa Jošanice ulazi u ovu polusezonu sa velikim ambicijama i evropskim snovima! Trener Kosanovič je očuvao okosnicu tima, a sem odlaska bivšeg kapitena Admira Kecapa, klub nije napustio niko od igrača koji su izneli najveći teret u jesenjem delu prvenstva.

Svi koji dođu na stadion moći će da vide koji su to igrači na koje trener Kosanović računa u nastavku, i eventualno neka od pojačanja. Dobra vest za navijače plavih je to sto se timu priključuje oporavljeni Bojan Đorđević.

U narednih nekoliko dana plavi će otputovati na pripreme u Hrvatsku. Biće smešteni u hotelu Park Plaza Belevedere u Medulinu, gde će u toku priprema učestvovati na turiniru i odigrati nekoliko pripremnih utakmica. Mogući protivnici plavih biće ekipe Željezničara, Maribora, Istre, Lokomotive, Slaven Belupa i OFK Beograda.

Uprava fudbalskog kluba poziva sve verne navijače da dođu danas u 13h na stadion i prisustvuju prozivci kojom zvanično počinje pripremni period za prolećni deo prvenstva!

Sandžakhaber

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO