FSS: Zvezda bez Božovića dva meseca, crno-beli bez publike

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je trenera Crvene zvezde Miodraga Božovića zabranom obavljanja dužnosti u naredna dva meseca i 200.000 dinara.

Kako prenose “Novosti” Božović je drastično kažnjen zbog incidenta na meču Kupa Srbije kada posle crvenog kartona koji mu je pokazao Milorad Mažić nije želeo da napusti svoju klupu. Bio je ovo treći grublji prekršaj trenera crveo-belih od početka sezona pa su mu izrekli ovakvu meru.

Fudbalski klub Partizan do daljeg neće moći da računa na podršku svojih navijača pošto je Disciplinska komisija odlučila da suspenduje stadion u Humskoj 1, posle nemilih scena na prošlonedeljnom derbiju protiv Vojvodine kada je desetak hiljada navijača, orkestrirano, rasističkom pesmom u nekoliko navrata vređalo goste iz Novog Sada.

Sa velikom pažnjom očekivala se i nova odluka o treneru Vojvodine Nenadu Lalatoviću koji je i pored suspendije od tri meseca ipak bio na “tehničkoj klupi” na meču protiv Partizana.

Disciplinci su zatražili prikupljanje dopunskih izveštaja delegata ove utakmice i ostalih aktera koji su režirali svojevrsnu ujdurmu kada je treneru Novosađana ipak dozvoljeno da bude akter meča, iako je danima pre toga bio obavešten o zabrani obavljanja svoje dužnosti u narednih devedeeset dana.

izvor: N1

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO