Fudbal: Opet drugi krivi, Novi Pazar – Proleter 1:1

Pred oko 350 gledalaca fudbaleri Novog Pazara ni danas nisu došli do sva tri boda. Oni su u meču 12. kola igrali nerešeno sa ekipom Proletera iz Novog Sada 1:1.

Gosti su poveli golom Milana Mirosavljeva u 54. minutu, posle neuspešne ofsajd zamke, a izjednačio je Denis Ristov u 91. minutu meča.

Za mnoge je današnja utakmica bila u znaku glavnog sudije Milana Ilića koji je podelio 6 žutih kartona domaćoj ekipi a u 71. minutu isključio rezervnog golmana Novog Pazara Gorana Vukliša.

Ekipa Marijana Živkovića protesvovala je kod gola gostiju, signalizirajući ofsajd, za koji se ispostavilo da je odluka sudije bila ispravna i gol regularan. Novopazarci su bili nezadovoljni i odlukom u 81. minutu kada je sudiija poništio gol Vučetića zbog nedozvoljene pozicije. I u ovom slučaju, pregledom snimka sporne situacije, ispostavilo se, da su sudije bile upravu i donele ispravnu odluku.

Ipak nakon utakmice trener Novog Pazara Živković uputio je kritike na suđenje na konferenciji za medije:

“Kad imate problema, svi vas guraju da što brže potonete, ali mi nećemo potonuti. Ne volim to da komentarišem, ali zbog nekorektnog sudijskog stava utakmica je bila na ivici prekida. Od početka sedmice postojale su indicije da će se nešto tako desiti”, naveo je Živković.

Strateg Novog Pazara smatra da je ovo za njega pobeda i da je njegov tim imao neke šanse tokom utakmice.

Igra Novog Pazara ne sluti na dobro i sve češće smo svedoci kritka upućenih svima osim igračima i stručnom štabu Novog Pazara. Skoro je kritikovana publika a danas po volji nisu bile ni sudije.

U seledećem kolu Novi Pazar će gostovati beogradskoj Bežaniji.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO