Gradonačelnik i predsednica Skupštine uputili hatarnamu porodici Kučević

HATARNAMA

Povodom smrti predsednika Opštine Tutin Šemsudina Kučevica

Sa velikom tugom smo primili vest da je na ahiret preselio veliki prijatelj našeg grada, predsednik opštine Tutin, Šemsudin Kučević. Porodici, prijateljima i saradnicima svim građanima Tutina želimo da imaju sabura u najtežim trenucima.

Odlaskom Šemsudina Kučevića izgubili smo neumornog borca, hrabrog čoveka čije su vedrina i optimizam bile podrška svima koji su ga znali. Iza njega ostaje velika želja da Tutin bude sve bolji i uspešniji kao amanet po kojem ćemo ga pamtiti.

HATARNAMA

Povodom smrti predsjednika Opštine Tutin Šemsudina Kučevica

„Sa velikim žaljenjem i tugom smo primili vijest da je na ahiret preselio naš prijatelj, predsjednik Opštine Tutin i Zamjenik predsjednika SDA Sandžaka Šemsudin Kučević, čiji odlazak predstavlja nenadoknadiv  gubitak za sve nas.

U ime Skupštine grada Novog Pazara i svoje lično ime molim Vas da građanima Tutina, porodici i prijateljima prenesete naše izraze najdubljeg suosjećanja, a njegovoj porodici i prijateljima sabur.

Gospodin Šemsudin Kučević je bio veliki prijatelj Novog Pazara i Sandžaka koji je učinio puno u najtežim vremena, kada je pomoć i hrabrost koju je nesebično darivao i posjedovao bila najpotrebnija.

Uvijek ćemo se sjećati gospodina Šemsudina Kučevića po njegovoj nesebičnosti i sposobnostima koje je imao u trenucima kada je to bilo najpotrebnije, a svi mi koji smo bili u prilici sa njim saradjivati izgubili smo velikog čoveka i prijetelja“.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO