Hazbovi ljudi ponovo pucaju! Telohranitelj predsednika opštine sinoć pucao po Sjenici!

Novopazarska policija uhapsila je E. Halilovića (41) iz Sjenice zbog sumnje da je u noći između utorka i srede, u kafani “Staro lane” pucao i teško povredio E. Nišića (36), M. Boškovića (41) i E. Latovića (34).

  
“E.H. se tereti da je posle ponoći, u lokalu u ulici Stadion u Sjenici, bez razloga i povoda, u vidno alkoholisanom stanju, iz pištolja ispalio više projektila i tom prilikom pogodio tri muškarca”, saopštila je policija.
Kako nezvanično saznajemo, uhapšeni je pucao jer je osoblje restorana odbilo da ga posluži još jednim pićem, objasnivši mu da je kraj radnog vremena.
Rezigniran time što mora da izađe, a Nišić, Bošković i Latović ostaju u kafani, izvadio je pištolj i pucao u njihovom pravcu.
Tom prilikom, Nišić je pogođen u glavu, Bošković u stomak, a Latović u nogu i donji deo leđa.
Najteže povređeni Nišić prebačen je na lečenje u Beograd, dok su Bošković i Latović transportovani u Kragujevac.
Napadača je savladalo osoblje lokala i oborenog na pod držalo dok nije stigla policija.
Zbog sumnje da je počinio krivična dela pokušaj teškog ubistva i nedozvoljeno nošenje oružja, E. Haliloviću je određen pritvor do 48 časova.

E. Halilovic, zvani Cipiripi, (na slici u društvu čelnika sjenicke opstine), od ranije je poznat Sjenickoj i bosanskoj policiji, povratnik u vršenju najrazličitijih krivičnih dela.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO