Huzejrović pred Novi Sad: Slabiji su nego jesenas (subota, 20.00)

Odbojkaši Novog Pazara gostuju ekipi Novog Sada, u utakmici 19. kola Prve lige Srbije.

Novopazarci, koji su kao domaćini u prvom delu sezone savladali tim Nedžada Osmankača sa 3:0 u setovima, pokušaće da pobedom od 3:0 ili 3:1 dopišu maksimalna tri boda.

Meč u Sportskom i poslovnom centru Vojvodina zakazan je za subotu od 20 časova.

“Slabiji su nego jesenas. Otišao im je srednji bloker Nemanja Čubrilo, a povredio se odlični napadač Nikola Brborić. Potrebno je da pokažemo zašto smo iznad njih na tabeli”, rekao je tehničar Pazaraca Andrej Huzejrović.

Do kraja ligaškog takmičenja ostala su još četiri kola. Vodeća leskovačka Dubočica sa skorom 17/1 nadomak je direktnog plasmana u elitni rang, dok drugo mesto i baraž za Superligu priželjkuju Spartak iz Ljiga ili Novi Pazar.

Spartak je drugi na tabeli sa odnosom pobeda i poraza 15/3, a Novi Pazar treći sa 14/4. Četvrtoplasirani Novi Sad je na 12/6.

“Držimo sudbinu u našim rukama. Milsim da smo u povoljnom trenutku. Što se igre tiče, imamo taj voljni moment. Spremi smo da se do kraja borimo za baraž”, zaključio je Huzejrović.

M. Minić

The post Huzejrović pred Novi Sad: Slabiji su nego jesenas (subota, 20.00) appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO