Ibrahimović ne može doći u Sarajevo da poseti Hajrudina! Dirljiv status dečakove majke na Fejsbuku (slika)

Zlatan Ibrahimović nažalost neće moći doći u Sarajevo, potvrđeno je za Sport.ba iz Pariz Sent Žermena.

47

 

Menadžer službenog fan šopa Parižana, Vladimir Knežević u razgovoru je za Sport.ba potvrdio kako Zlatan Ibrahimović neće moći doći u Sarajevo da poseti obolelog dečaka Hajrudina Kamenjaša.

Evo, upravo sam bio sa Zlatanom. Ibra mi je rekao: Nažalost, neću moći da dođem”, kaže Knežević za Sport.ba.

Zlaja je malom dao potpisan dres, ali neće moći doći do Hajrudina nemoguće je. Mora posetiti i drugu decu. Biće mu teško”, dodao je Knežević.

Ibrahimović je Hajrudinu spremio poklone, između ostalog i potpisani dres koji je nosio sinoć protiv Benfice.

Međutim, i dalje postoji šansa da Ibrahimović primi Hajrudina u Francuskoj.

S obzirom na delikatnost situacije, Zlatan Ibrahimović je ZAMOLIO da mediji ne objavljuju lažne informacije vezane za njegovu navodnu posetu Sarajevu i malom Hajrudinu, saopšteno je iz PSŽ-a.

Majka malog Hajrudina se povodom ovoga obratila na Fejsbuku sledećim statusom :

CITIRAMO : “Molim vas sve redom, jer ovo je moje posljednje oglašavanje. Zlatan neće doći u Sarajevo, vjerovatno ima veliki razlog, kako god to treba poštovati.

Ja molim još jednom ako neko ima kontakt u svijetu sa menadžerom da mu prenesu, neće moj Hajrudin dres, neće imati priliku da ga nosi i uživa u njemu, neće moj Hajrudin novac, poklone također, a i ostali članovi porodice. Ako ne može doći nećemo ništa drugo, a posebno NOVAC.

Neka ne pokušava ni slučajno nešto poslati.

Nisam uspjela i to je to, boli, boliće i proći će, nije do mene. Svaki hair vam želim svima”, napisala je prije dva sata na Facebooku majka Hajrudina Kamenjaša, Amela.

46

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO