Ilma Karahmet snimila prvi singl! Ko bi rekao da OVAKAV GLAS krasi devojčicu od 14 godina!?

Mlada zvezda X Factora, 14-godišnja Ilma Karahmet koja je i publiku i žiri oduševila svojim glasom, ovih dana predstavlja svoj prvi singl “Sjeti se” koji potpisuju Miki Perić i Zoran Radetić.

Autori pesme kažu da se Ilma pokazala kao sjajan profesionalac i saradnik dodajući da ih je “oborila sa nogu” svojom interpretacijom i lakoćom sa kojom je iznela ovu poprilično zahtevnu numeru.

– Pesma mi se mnogo dopala još u demo verziji i znala sam da iako jeste teška, ja to mogu da donesem na pravi način. Tekst je dirljiv i baš mi se svideo, ponosna sam sto su svi instrumenti živo odsvirani i što, na kraju, sve zvuči onako kako smo i zamislili – objašnjava Ilma.

Ova šarmatna tinejdžerka kaže da su joj školske obaveze na prvom mestu, a da se nada da će uporedo sa njima uspeti da gradi i muzičku karijeru pa je ovaj singl tek najava onoga što sledi.

– Muzika je moja ljubav, stvarno najveća i trudiću se da opravdam dobre kritike i pozitivne komentare koji me prate od prvog nastupa u X Factoru koji mi je bio odlična odskočna daska. Drago mi je da svi lepo reaguju na mene i moj glas, nadam se da će tako biti i u budućnosti i da će ova godina biti, u muzičkom smislu, moja – kaže Ilma.

Sandzakhaber / Izvor: 24sata.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO