IZVOR IZ POLICIJE: Portali i fejsbuk stranice ometaju istragu i dižu tenzije u gradu kako bi se odugovlačila istraga koja je pri kraju!

Novi Pazar – Dezinformacije koje portali i fejsbuk stranice emituju prethodnih dana ometajući kompleksnu istragu koju sprovodi novopazarska policija u vezi rušenja mezara.

Kako saznaje Sandžakhaber policija intenzivno radi na rasvetljavanju celog slučaja, a tragovi su vidljivi. U istrazi su uključene i najviše državne instance pri ministarstvu policije i specijalni timovi iz Beograda, greške ne sme biti kaže naš izvor jer je situacija veoma kompleksna.

Međutim, ono što dodatno daje pritisak i ometa istragu su dezinformacije koje se šire putem pojedinih portala što dodatno usporava rešavanje situacije ali i podleže krivičnom delu, a tim pisanjima Policija će se baviti nakon rešenja ovog slučaja.

Takođe naš izvor tvrdi da su pojedini ljudi bliski stranci SDA Sandžaka oformili i fejsbuk stranicu preko koje dižu tenzije u gradu i vrše direktan pritisak na istragu koja traje pozivanjem na nekakve demonstracije i proteste a što forsiraju i preko portala i fejsbuk stranica.

ATAK NA BORBU PROTIV TRGOVINE DROGOM KOJU SPROVODI NAČELNIK POLCIIJE DŽANKOVIĆ

Naš izvor dodaje da se radi o krivičnom delu ometanje istrage za koje je zaprećena višegodišnja robija ali i finansijska kazna. 

“Akciju otkrivanja vandala koji su rušili mezarje vodi lično novoimenovani načelnik novopazarske policije Rešad Džanković koji je do sada imao fantastične rezultate u borbi protiv narkomanije pa je cena opijata na crnom tržištu u Novom Pazaru nakon njegovog imenovanja rapidno skočila a svakodnevne zaplene droge i hapšenja su još jedan razlog za ujedinjenje svih protiv njega jer bi želeli da se ovaj slučaj ne reši kako bi se nakon protesta u gradu sve vratilo na staro jer je zarada trgovine drogom višemilionska”.

Rušenje mezarja je najkompleksniji slučaj u skorijoj prošlosti, zahteva veliku odgovornost i nepogrešivost na terenu zbog toga istraga ide sporije tvrdi naš izvor.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO