Još jedan skandal na manifestaciji proglašenja sportiste godine! Ko je najbolja sportistkinja godine Ajla ili Saida?!

Skandalima nema kraja ni posle 24. sata posle dodele nagrada za najbolje sportiste Novog Pazara ne zna se ko je najbolja sportistkinja godine jer se prozvana dobitnica Ajla Lukač nije pojavila već je nagradu primila Saida Bukvić!

Naime, iako je za sportistkinju godine proglašena kik bokserka Ajla Lukač na pozornicu je izašla Saida Bukvić i primila nagradu. Ono što nikome ni sada posle 24. sata nije jasno to je, ko je zapravo dobio tu nagradu? Da li je Bukvićeva nagradu primila u ime Ajle Lukač ili je u međuvremenu obzirom da je Lukačeva izgubila na takmičenju u Hali sportova tu odluku neko naprasno promenio pa je Bukvićeva sportista a sinopsis zbog loše organizacije ostao isti!

Kako nenzvanično saznajemo “ovaj ali i niz drugih propusta kao i katastrofalna organizacija same večeri koštaće ljude koji su organizovali jer ministar Ljajić planira smene ljudi koji su učestvovali o organizaciji dodela nagrada sportiste godine” tvrdi naš izvor i dodaje da je od kako je Sandžakhaber objavio vest o Ljajićevom demonstrativnom izlasku sa ove svečanosti u “redovima organizatora zavladala opšta panika i pometnja pa sada svako na drugog natura krivicu.
Ovo je samo jedan u nizu skandala zbog loše organizacije ove svečanosti koju je napustio Ljajić.
Podsetimo šta se sve dešavalo na ovoj manifestaciji: Više tehničkih smetnji na video zidu, prekida i pauza u toku programa. Nedodeljena nagrada najboljem novinaru po odluci žirija Miljanu Miniću, zbog čega je Potpredsednik Vlade Rasim Ljajić na samom kraju napustio ovu manifestaciju.

Podsetimo Potpredsednik Vlade i predsednik SDP Rasim Ljajić demonstrativno je na samom kraju proglašenja sportiste godine manifestaciju proglašenja sportiste godine zbog više propusta u toku noći proglašenja sportiste godine.
Izvor iz kabineta potpredsednika Vlade potvrdio naša saznanja i istakao da je Potpredsednik Vlade Rasim Ljajić po najvećem nevremenu pet sati putovao iz Beograda da bi stigao na manifestaciju računajući da se radi o najvećoj sportskoj manifestaciji a ustvari prisustvovao je nižerazrednoj lokalnoj predstavi koja ne dolikuje ni djacima u osnovnoj školi”

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO