Jusufović: Ubedljiva pobeda SDP-a u Novom Pazaru

810

Šef izbornog štaba SDP-a Mirsad Jusufović izjavio je večeras da je ta stranka ostvarila ubedljivu pobedu u Novom Pazaru.

NOVI PAZAR – Šef izbornog štaba SDP-a  Mirsad Jusufović izjavio je večeras da je ta stranka ostvarila ubedljivu pobedu u Novom Pazaru.

On je novinarima rekao da je ta stranka prema dosadašsnjim rezultatima dobila više od 15.000 glasova na izborima a da su stranke Sulejmana Ugljanina osvojile 8.000, a Zukolića 7.000 glasova.

Novi Paza, 24. aprila 2016 - Socijaldemokratska partija Srbije Rasima Ljajica je prema nezvanicnim informacijama pobedila u Novom Pazaru, njihove pristalice vec slave ispred prosotrija stranke u novopazarskom naselju Parice. FOTO TANJUG / IRFAN LICINA / bb
Novi Paza, 24. aprila 2016 – Socijaldemokratska partija Srbije Rasima Ljajica je prema nezvanicnim informacijama pobedila u Novom Pazaru, njihove pristalice vec slave ispred prosotrija stranke u novopazarskom naselju Parice. FOTO TANJUG / IRFAN LICINA / bb

Jusufović je naveo da je ovo pobeda “novog evropskog Novog Pazara” i da su ljudi prepoznali politiku koju propagira lider te stranke Rasim Ljajić.

On je podvukao da će SPD i SNS u Novom Pazaru najverovatnije formirati vlast.

Ispred te stranke u Novom Pazaru okupio se veliki broj građana da proslavi dobar izborni rezultat, a u gradu su viđene i kolone automobila sa zastavama.