Karatisti Feniksa i Perfekta uspešni u Raški

Karatisti Feniksa iz Novog Pazara osvojili su tri zlata u kvalifikacijama Kupa Srbije za kadete, juniore i seniore u Raški, dok su članovi lokalnog Perfekta uzeli zlato i dva srebra.

Zlatne medalje u borbama kadeta A klase Feniksu su doneli Strahinja Avramović u kategoriji do 52 kilograma i Sami Suvodolac u kategoriji do 63 kilograma, kao i ekipa u kojoj je osim njih dvojice bio još Kadir Islamović.

Zlato za Perfekt uzeo je kadet Muvehid Bećirović u borbama do 57 kilograma, a srebrima su se okitili Aldin Rizvanović u borbama kadeta lakših od 52 kilograma i kadetska ekipa, koju je dopunio Ali Kurtović.

Karatisti oba pazarska kluba istog dana nastupila su i na Trofeju Raške.
Najsjajnija odličja u katama zaslužile su nade Feniksa David Kovaljov (ED klasa, 2011. godište) i Nađa Gurdijeljac (ED klasa, 2012)

Srebra u borbama pripala su nadama Feniksa Jusufu Ejupoviću (do 47 kilograma), Adianu Fazliću (preko 47 kilograma) i Aliju Fazliću (do 37 kilograma), te nadama ekipno s njima trojicom i pojedinačno bronzanim Imranom Hasanovićem (do 47 kilograma), takođe i poletarki Ajni Duštinac u katama (D klasa, 2015).

Bronze u katama osvojili su Berik Čebović (poletarci 2016, E klasa) i Dina Delić (nade 2012, CB klasa).

Zlatnu medalju Perfektu na Trofeju Raške obezbedio je pionir Imran Bihorac u katama (ED klasa).

Bronze tom klubu u borbama doneli su Demir Rušović kod nada lakših od 37 kilograma, ekipa nada sa Rušovićem, Imranom Hamidovićem i Sejfulahom Eminovićem, kao i ekipa pionira u sastavu Fatih Skarep, Amir Skarep i Demir Muminović.

Perfekt je u katama imao pionirsku i bronzu kod nada Muminovića (CB klasa) i Eminovića (ED klasa), dok su bronze kod ženskih nada uzele Merjem Ukić (ED klasa) i Aiša Đekić (CB klasa).

Ekipno u katama do bronzi su stigle muške i ženske nade Perfekta u sastavu Eminović, Bihorac i Armin Koničanin, odnosno Đekić, Džana Trtovac i Nedžma Džemić.

M. Minić

The post Karatisti Feniksa i Perfekta uspešni u Raški appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Karatisti Feniksa i Perfekta uspešni u Raški appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO