Kiša omela SIM-ovce

Sportske igre mladih (SIM) okupile su danas u Novom Pazaru oko 1.100 učesnika, a zbog loših vremenskih uslova prekinuta su takmičenja u malom fudbalu i basketu tri na tri.

Pozdravne reči organizatora prethodile su paljenju plamena SIM. Baklju je nosio skakač uvis iz Atletske škole Novi Pazar Amin Ajdinović.

Atletika, odnosno trke na 60 metara za mlađu i stariju generaciju dečaka i devojčica počele su na Atletskom stadionu, a zatim su prebačene u atletski tunel u okviru istog objekta, što je bio slučaj i sa mešovotom igrom između dve vatre, takođe u dve starosne kategorije.

Odbojkaško nadmetanje za devojčice, koji je obuhvatalo 2009. i mlađa godišta, održano je u Sportskoj dvorani Pendik, dok du šahisti i šahistkinje podeljeni u dve starosne grupe odmerili snage u hotelu na Atletskom stadionu.

Turnir u malom fudbalu za dva uzrasta kod dečaka, uz jednu generaciju devojčica, kao i basket tri na tri u obe konkurencije za ne starije od 2009. godišta startovali su na terenima pored Atletskog stadiona, a nastavak sledi u terminu i na lokaciji koji će biti naknadno određeni.

Ovogodišnje SIM u Novom Pazaru 11. su po redu, koliko traje i njihova tradicija u Srbiji.

Grad Novi Pazar bio je generalni pokrovitelj manifestacije, koju su organizovali lokalni Sportski savez, Ustanova za sport i Savez za školski sport u saradnji sa ovdašnjim klubovima.

M. Minić

The post Kiša omela SIM-ovce appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Kiša omela SIM-ovce appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO