KMF Novi Pazar zimuje na petoj poziciji

Klub malog fudbala Novi Pazar zadržao je petu poziciju na tabeli Prve futsal lige, uprkos porazu od Deusa u Sremskoj Mitrovici u 11. kolu.

Domaćin je na završetku jesenje polusezone slavio rezultatom 3:2, a odlučio je pogodak Nenada Simića u poslednjem minutu.

Golman Pazara Edis Rašljanin ocenio je da je njegov tim zaslužio bod u Sremskoj Mitrovici.

“Pružili smo maksimum, malo je nedostajalo da izborimo nerešen rezultat. Presekao nas je gol, koji smo primili pet sekundi pre kraja”, rekao je Rašljanin.

Strelci za Deus bili su još Marko Novaković u četvrtom i Aleksandar Živanović u 26. minutu, a golove za gostujuću ekipu postigli su Milan Mutavdžić u 20. i Eldin Redžović u 30. minutu.

Petoplasirani Novopazarci osvojili su 16 bodova, dok je Deus na četvrtom mestu i ima 24 boda, koliko i Smederevo na trećoj poziciji.

Kapiten ovdašnjeg prvoligaša Enes Delić istakao je da je u proteklom delu prvenstva bilo dobrih i loših stvari.

“Zadovoljan sam jer smo iznedrili neke igrače, poput Ilahana Karišika ili golmana Rašljanina, a nezadovoljan zbog nekih nesrećnih poraza i činjenice da nemamo više bodova”, kazao je Delić.

Posle polovine ligaškog takmičenja, na vrhu tabele je Kalča Memoris iz Niša sa 29 bodova, ispred kragujevačkog Ekonomca sa 28.

Prva futsal liga nastaviće se krajem februara sledeće godine, a Novi Pazar će u 12. kolu igrati protiv Mašinca u Kragujevcu.

Izvor: rtvnp.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO