Kopaonik obara rekorde i leti

Da Kopaonik nije više samo mesto za zimski odmor, pokazao je poslednji vikend kada su gosti nagrnuli na adrenalinske sadržaje, panoramsku vožnju žičarom i vožnju planinskog bicikla.

Da Kopaonik nije samo zimska turistička destinacija svedoči podatak da je tokom vikenda, 19. i 20 jula, ostvareno više od 2.000 vožnji na sadržajima koje nude “Skijališta Srbije” na ovoj planini.

Turisti se sve više opredeljuju da svoj odmor provode na višoj nadmorskoj visini, uživajući u prijatnim letnjim temepraturama i u aktivnom odmoru, što dokazuje i broj ostvarenih vožnji.

Tokom subote i nedelje samo na adrenalinskim sadržajima, bobu na šinama, zip lajnu i tjubing stazi ostvareno je više od 700 vožnji, dok je preostali broj vožnji zabeležen u panoramskoj vožnji žičarom, vožnji planinskog bicikla i mauntin karta, saopštila su “Skijališta Srbije”.

Ovo je druga letnja sezona kako planinski centar Kopaonik radi 365 dana u godini, te je ovog vikenda oboren rekord i u posećenosti planine i u broju ostvarenih vožnji.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO