Korać – Neprihvatljivo nacionalističko skandiranje navijača Zvezde, reakcije su izostale (video)

Novi Pazar – Generalni sekretar Fk Novi Pazar Redžep Korać izjavio je danas da je neprihvaljiv izostanak reakcije medija na nacionalističke parole i uzvike na utakmici Crvena Zvezda – Novi Pazar.

[fvplayer src=”https://www.youtube.com/watch?v=6Jny0jSsx_4&list=UUGfSJQ8-P643v_tPShFmYOg” width=”640” height=”360”]
“Kada god se nešto tako desilo na našem stadionu brujalo je na sve strane i svi mediji bi pisali o tome kao da je smak sveta. Niko nije regaovao a mi i dalje očekujemo od FSS da rigorozno kazni ovakve istupe. U jednom trenutku smo hteli da napustimo teren ali sudija na utakmici Srđan Obradović nije reagovao zaustavljanjem meča. U drugom poluvremenu bilo je prozivke i na račun sudija a po pravilu mora da se prekine meč ili da se zaustavi igra ni to nije učinjeno” rekao je Korač i zaključio da oni ne “očekuju povlašćen položaj već samo žele iste aršine koji se primenjuju za stadion u Novom Pazaru kada se tiče nacionalističkih ispada.
Korać je obrazložio da je FK Novi Pazar pisao prigovor i uložio žalbu komesaru za bezbednost na licu mesta.

Navijači Crvene Zvezde su na utakmici protiv Novog Pazara skandirali imena i polike ratnim zločincima Mladiću i Karadžiću kao i četničkom komandantu Dragoljubu Draži Mihajloviću.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO