Korać – Nikolić vređao, provocirao… (video)

Novi Pazar – Generalni sekretar fudbalskog kluba Novi Pazar Redžep Korać izjavio je da je na prvenstvenoj utakmici protiv Partizana skoro sve proteklo u najboljem redu.

Korać je naveo da njegove reči potvrđuju ocene prisutnih zvaničnika Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

U derbiju 14. kola Jelen Superlige Novi Pazar i Partizana odigrali su u nedelju nerešeno 1:1.

“Skoro sve je proteklo u najboljem redu, sem nekoliko ispada pojedinaca za koje od policije tražimo da ih pronađu i procesutiraju, jer štete svima nama. Ali, to nije razlog za alibi trenera Partizana Marka Nikolića koji na sve moguće načine pokušava da opravda svoj neuspeh u Pazaru. Pre nego što je došao na stadion pretio je da će povući ekipu sa terena ako ga neko bude vređao, a od samog početka provocirao je i sudije i publiku”, rekao je Korać.

Nikolić je tokom današnje utakmice u nekoliko navrata vređan sa tribina, a u poslednjih 20 minuta dobio je crveni karton zbog prigovora sudiji posle poništenog gola Vladimira Volkova zbog ofsajda.

“Nikoliću je sve krivo i ništa ne valja u Novom Pazaru jer nije uspeo da savlada našu ekipu. Naša publika je aplauzom pozdravila velikog čoveka i fudbalera Sašu Ilića, što dokazuje da prepoznaju prave vrednosti. Tražićemo od Disciplinske komisije FSS da kazne Nikolića koji je nakon utakmice psovao srpsku majku sudijama i pokušao fizički da se obračuna sa njima”, kazao je Korać.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO