Košarkaši Novog Pazara startaruju sa pripremama. Amerikanac prvo pojačanje!

803

Košarkaši Novog Pazara sutra počinju pripreme za prvu sezonu u KLS. Povodom toga danas je održana konferencija za novinare na kojoj su se obratili čelnici kluba. Na poslednjem zasedanju Upravnog odbora OKK Novi Pazar sponzorskom pulu priključili su se i jedne od najjačih novopazarskih firmi.

Direktor kluba Jaho Međedović kazao je na konferenciji da je uz veliku poršku grada i privrednika olakšan put ka cilju kluba.

-Sve je više onih koji su prepoznali značaj ovog projekta i pridržuju se našem timu. Emrović Raj, As nekretnine, Ikan company, jedni su od novih sponzora a ovih dana predstavićemo još nekoliko novih poznatih firmi koji će se pridržiti sponzorskom pulu, kaza je Međedović.

-Naš tim predvodiće Oliver Popović, trener koji iza sebe ima ozbiljnu trenersku i igračku karijeru, kazao je Kulundžić. On je dodao da je postignut dogovor sa plejom Radonjićem, jednim od najboljih igrača KLS kao i Amerikancem Dorianom Amstrongom.

-U narednom periodu predstavićemo i nova pojačanja a za sutra je zakazan prvi trening, rekao je Kulundžić.

Predsednik kluba Faris Agušević izrazio je zahvalnost svima koji su dali podršku klubu u prethodnoj sezoni, od gradske uprave, sponzora, medija do navijača.

-Uspeh bez svih vas bi bio nemoguć tako da i u ovoj sezoni očekujemo da svi budu uz nas kako bi došli do zajedničkog cilja a to je ABA 2 liga, rekao je predsednik Agušević.