KRUŽNI TOK KOD BOLNICE ZA 25 DANA! Nakon toga tvrde da će biti manje gužve u tom delu grada!

Novi Pazar – Kada za nešto više od mesec dana bude izgradjen kružni tok u blizini Zdravstvenog centra u Novom Pazaru, na raskrsnici ulica više ulica, doći će do značajnog rasterećenja saobraćaja, pa će gužve u ovom delu grada biti znatno smanjene – smatra koordinator za projekte u Gradskoj upravi Ćeho Nikšić. Projekat kružnog toka, predmer i predračun uradili su inženjeri Javnog preduzeća “Zavoda za urbanizam Grada Novog Pazara” Enver Ćorović i HIdajet Lukač, a radove će izvoditi preduzeće “Novi Pazar put”. Rok za završetak radova je 25 dana.

Projektom je predvidjeno da se asfaltira ceo plato na kome će biti izgradjen kružni tok, sve neravnine na ulicama koje se ulivaju u kružni tok će biti nivelisane i sanirane, kompletno će biti zamenjeni svi ivičnjaci pa će ovaj deo grada dobiti potpuno novi izgled. Vrednost radova je 4.458.000 dinara.

Glavni projektant Enver Ćorović apelovao je na nadležne inspekcije da uklone sa trotoara sve što smeta radovima, kako bi izgradnja kružnog toka počela na vreme. Rok za izgradnju ovog kružnog toka je 25 radnih dana, a sa izgradnjom mosta na Jaliji koji mora biti završen do 1. novembra, svi u Novom Pazaru očekuju da se saobraćaj rastereti i da saobraćajne gužve i kolapsi više ne budu problem Novog Pazara.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO