Ljajić – Naredne godine Novi Pazar najveće gradilište u Srbiji

Novi Pazar – Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić najavio je danas na otvaranju novog filterskog postrojenja u ovom gradu da će Novi Pazar u 2105. godini biti najveće gradilište u Srbiji.

“Mi nastavljamo da radimo. Na samo 200 metara odavde biće izgradjen najlepši atletski stadion u zemlji biće završen u avgustu naredne godine i ovaj grad će imati nešto što nema ni jedna opština, ni jedan grad u Srbiji. Uporedo sa tim završava se asfaltiranje ulica koje se započelo. Naš cilj jeste da Pazar ne bude sa neasfaltiranim ulicama, da se ulice ne kupaju u blatu” rekao je Ljajić.

Potpredsednik Vlade je podsetio da su SDP-u poverenje dali građani i da oni to poverenje uzvraćaju.

“Mislim da nema razloga da se mi jedni drugima zahvaljujemo vi imate pravo da od nas tražite ssta hoćete, naša obaveza je da to poverenje koje ste nam dali na ovakav način uzvratimo. Dakle, ne velikim pričama, ne ni lažama, ne ni paralažama, vidite ulice, vidite zgrade, vidite sportske terene, vidite stadione i objekte koji niču svakoga dana to je naš posao, ja verujem u cilj koji smo sebi postavili Pazar mora da bude velegrad i Pazar che biti velegrad sa kojim chemo se ponositi” zaključio je Ljajić u obraćanju građanima

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO