Ljajić – Neću biti zadovoljan dok FK Novi Pazar ne uđe u Ligu Evrope – video

Novi Pazar – „Fudbalski klub Novi Pazar, polako ali sigurno, postaje stabilan superligaš. Međutim, ostaje još mnogo stvari, koje treba da uradimo, pre svega u organizacionom smislu. Moramo da stvaramo igrače, jer ovako kako smo do sada radili, praktično je neodrživi projekat“, rekao je govoreći o aktuelnom trenutku Fudbalskog kluba Novi Pazar, potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar,Rasim Ljajić.

On je za regionalnu telviziju izjavio da je jaka omladinska škola siguran izvor prihoda za ovaj klub. Ljajić je naglasio da su uz pomoć gospodina Nedžada Dragolovčanina izvori prihoda i finansiranja kluba rešeni ali dugoročno mora da se traži rešenje.

“Stabilan izvor prihoda podrazumeva da imamo jaku omladinsku školu, da proizvodimo fudbalere, da te fudbalere možemo da prodamo i da FK Novi Pazar može da zaradi od toga”.

Ljajić je podsetio na svoje izjave u danima kada je FK Novi Pazar ulazio u Super ligu da to ne znači ništa dok se u Novom Pazaru ne održi neka međunarodna fudbalska utakmica.

Ja neću biti  zadovoljan dok Pazar ne uđe u ligu evrope, koliko god to izgledalo nerealno kada smo ga proklamovali kao cilj ja verujem da je to moguće ali moramo da postavimo klub na drugačiji način jer klub nije socijalna ustanova“.

video:

[fvplayer src=”https://www.youtube.com/watch?v=xWPv6NpjOfs#t=79” width=”640” height=”360”]

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO