MARINIKINI I KURTIJEVI PULENI PRAVE HAOS PO SANDŽAKU! Zukorlic i Ugljanin potpisali zapisnike, ne strajkuju gladju ali napadaju Vučića po ugledu na Mariniku i Aleksića

Novi Pazar – Izaivanje nereda, haosa, psovke i povici samo su deo uvežbanog repertorara preistalica SDA, SPP i satelita koji kopirajući događaje iz Beograda, Novi Pazar žele da pretvore u nesigurno područje ali i da se dodvore Mariniki, Aleksiću i ostalima koji u Srbiji žele da izazovu novi Majdan.

Sve do danas, pokušavajući da glume “PREFINJENU” opoziciju i saveznike Vučiću nekako su se prikrivali, danas su sve maske pale, predvodeći ljude, potpredsednik Skupštine Srbije Usame Zukorlić zajedno sa Kurtijevim saborcem Ugljaninom počeo je da sprovodi scenario haosa i takozvane izborne krađe.

Kolona predvođena liderima stranaka se uputila u pravcu Gradske uparve grada Novog Pazara, ispred koje su građani pratili utakmicu između fudbalskog kluba Novi Pazar i subotičkog Spartaka. Praćenje utakmice u centru grada organizovano je obzirom na zabranu prisustva publike na Gradskom stadionu.

Situacija je u tom trenutku bila na ivici incidenta, kada su pristalice Zukorlića i Ugljanina počele da viču “Vučiću p*deru”, “uprava napolje” i “Rasime odlazi” zamaskirani u palestinske šalove pokušali su da se sukobe sa ljudima koji su pratili utakmicu pa tako napali policajce koji su obezbeđivali događaj.

U jednom trenutku, došlo je i do sukoba sa policijom, kada je grupa pristalica opozicije krenula motkama prema Gradskoj upravi, kako bi se fizički sukobili sa ljudima koji su stajali ispred i obezbeđenjem zgrade.

Na svu sreću, brza reakcija policije zaustavila je okupljene i nije došlo do većeg incidenta.

Podsećamo, opozicione stranke organizovale su protest u Novom Pazaru nezadovoljni izbornim rezultatima za lokalni Parlament.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO