Memić pozvao na potpisivanje sporazuma o fer i korektnoj kampanji

Novi Pazar – Predsednik Gradskog odbora Sandžačke demokratske partije, Husein Memić pozvao je sve političke partije na potpisivanje sporazuma o fer i korektnoj izbornoj kampanji. 
On je podsetio na uslove u kojima su prolazili izbori, a to su uslovi svađa i tenzija. „Niko u ovom gradu ne želi da se takvo stanje ponovi. Nama u Sandžačkoj demokratskoj partiji su izuzetno odgovarale godine mira, harmonije i prosperiteta. Upravo u takvim uslovima smo od grada Novog Pazara napravili jedan od tri najznačajnija centra u državi.“, rekao je Memić. 
Kako je naglasio, upravo iz tih razloga poziva sve političke partije na potpisivanje sporazuma o fer i korektnoj kampanji. Husein Memić je na kraju zaključio: „Naša želja je da ovi izbori proteknu u mirnoj atmosferi, i da ovo bude kampanja u kojoj ćemo razmenjivati argumente, u kojoj ćemo se rukovoditi činjenicama. Naš narod u Novom Pazaru i Sandžaku odlično zna koliko ko može da ponudi. Zato neki veštački sukobi neće doneti ništa dobro. Sandžačka demokratska partija želi da nastavi putem prosperiteta Novog Pazara.“

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO