Milovanović: Nismo u poziciji da pretimo, ali možemo do prve pobede

Trener fudbalera Novog Pazara Neško Milovanović rekao je da njegov tim nije u poziciji da ikome preti, ali da u predstojećem duelu sa Zlatiborom na domaćem terenu može do prve ovosezonske pobede.
“Prava su užička ekipa. Vodi ih Predrag Ristanović, kojeg dobro poznajem i pokusaće da se iskupe za neprijatan poraz od Radničkog 1923 (1:3). Uz pristup i ozbiljnost, koju smo pokazali i u remiju protiv Sinđelića u Beogradu (0:0), Pazar može da pobedi posle dužeg vremena”, rekao je Milovanović.
Uoči 24. kola Prve lige Srbije, Zlatibor je četvrti na tabeli sa 44 boda, dok poslednjaplesirani Novi Pazar ima osam bodova.
Utakmica na Gradskom stadionu u Novom Pazaru zakazana je za nedelju od 14 časova.
“Nadam se značajnoj podršci publike, koju su loša situacija i rezultati oterali s tribina. Ipak, tokom zime je mnogo toga napravljeno, doveli smo dobre igrače i pokušaćemo da nateramo navijače da ponovo dolaze na stadion u velikom broju. Možda ne već protiv Zlatibora, ali uskoro očekujem mnogo bolju posetu”, naveo je Milovanović.
On može da računa na sve kandidate za tim, osim povređenog Mirsada Brunčevića.
“Imali smo problema sa štoperima. Jasmin Trtovac je rovit, a Omega Roberts je slomio ruku na gostovanju Sinđeliću. Obojica će, ipak, biti u konkurenciji za sastav, kao i Kenan Ragipović, koji je odslužio kaznu zbog žutih kartona”, kazao je Milovanović.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO