Murić: Ugljanin i SDA minirali skupštinsko zasedanje

‘'Moramo da osudimo ponašanje Sulejmana Ugljanina i Stranke demokratske akcije, koji su pokušali da miniraju jučerašnje skupštinsko zasedanje – izjavio je na konferenciji za novinare predsednik Stranke za Sandžak, Fevzija Murić, komentarišući incident koji je predhodio sednici Skupštine grada.

‘Nemire koje je SDA pokušavala da izazove na ulicama grada – kako kaže Murić – sada pokušava da prenese i u gradske institucije, zloupotrebljavajući pri tom, kako ističe, nezadovoljstva radnika zarad jeftinih političkih poena.

”Skupština grada rešava važna pitanja i donosi odluke, koje su, kako je istakao Murić, veoma važne za funkcionisanje grada, i, iako je njen rad javan, to, prema Murićevim rečima, ne znači da grupe građana, bez najave, mogu da utiču na dnevni red.

”U konkretnom slučaju, ljudi iz obezbeđenja su samo radili svoj posao, a SZS tražiće da se skupštinske sednice ubuduće organizuju na drugačiji način – kazao je Murić.

”Mi se trudimo da Novi Pazar menjamo na bolje, kako u infrastrukturnom, tako i sociološkom smislu. Zalažemo se za mir i stabilnost u Novom Pazaru i Sandžaku, kako bismo obezbedili uslove za strana ulaganja – rekao je Murić.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO