Na plaži Jaz danas počinje Sea dance

Na plaži Jaz u Budvi danas počinje prvo izdannje Si dens festivala (Sea Dance), koji je deo Egzit avanture (Exit), a već prvog dana na bini pored mora nastupiće Džemirokvaj (Jamiroquai).

Na plažu Jaz kod Budve već su stigli prvi posetioci Si dens koji će trajati do 17. jula.

Tokom tri dana festivala na Jazu u Crnoj Gori će nastupiti 123 izvođača na pet festivalskih bina, a kapije festivala biće zvanično otvorene u 19 časova.

Osim Džemirokvaja u narednim danima će nastupiti Egzempl (Example) i Andervrld (Underworld), kao najveći hedlajneri glavne bine.

Najavljeno je mnogo sjajnih imena elektronske scene, kao što su Huan Atkins (Juan), Mark Najt (Knight), Rodžer Sančez (Roger Sanćez) i Timo Mas (Maas).

Među regionalnim izvođačima nastupiće, između ostalih, reperi Bed kopi (Bad Copy), Darkvud dab (Darkwood Dub), Lolobrigida, Rambo Amadeus, Urban & 4, Eyesburn i D buks of knjige (The Books).

Ovogodišnji prvi Si dens počeo je zapravo juče, žurkom na 10.000 metara u “Parti avionu”, koji je organizovao Egzit, a tokom leta je nastupio mladi di-džej Dajmenšn (Dimension), koji će danas takođe nastupiti na Si densovom Mejn stejdžu (Main Stage).

U parti avionu je nastupio i Branimir Rosic na akustičnoj gitari, tako da je i na 10.000 metara visine publici bilo praktično ponuđeno dve bine.

Tokom dana će na plaži biti organizovane dnevne žurke na “Dance Paradise”, Rege i Latino sttejdžu, koje će svakog dana počinjati u 13 časova i biti besplatne za sve zainteresovane.

Od danas ulaznice za Si dens biće dostupne samo na ulazima na festival i to po cenama od 44 eura za sva tri dana festivala. Ovogodišnji Egzit bio je petnaesti po redu, a Si dens se odžava prvi put od 15. do 17. jula na plazi Jaz u Budvi.

Na Jazu su postavljeni kampovi, a jedna osoba za boravak u kampu treba da plati 30 evra. Organizovan je autobusima prevoz posetilaca iz Podgorice, Nikšića, Cetinja i drugih gradova u Crnoj Gori.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO