Na Sajmu turizma popusti od pet do 50 odsto

BEOGRAD – Jedan od najatraktivnijih segmenata u ponudi predstojećeg Sajma turizma tradicionalno su frst minit (first minute) ponude za predstojeću letnju turističku sezonu, a prema najavama turističkih agencija popusti će se kretati od pet do 50 odsto.

Dugogodišnje iskustvo je pokazalo da su najpopularnije destinacije i najprodavaniji aranžmani letovanja u Grčkoj, frst minit ponude ove godine za putovanje autobusom do kontinentalnih grčkih destinacija kreću se prosečno 45 evra, a u ponudi su aranžmani u trajanju od 10 do 12 dana.

Aranžmani za Grčku koji uključuju avio prevoz mogu se bukirati već od 220 evra i uglavnom se odnose na ostrvske destinacije.

Za razliku od apartmanskog smeštaja koji najradije biraju u Grčkoj, domaći turisti u Turskoj najčešće letuju u olinkluziv (allinclusive) aranžmanima koji se ove godine u zavisnosti od termina mogu naći po ceni i od 450 evra sa avio prevozom.

Posetioci se na Sajmu turizma mogu upoznati sa sveobuhvatnom i premijernom ponudom za popularna odmarališta, hotele i destinacije po nižim cenama.

Pod sloganom “Iskoristi trenutak“ u šest izložbenih hala Beogradskog sajma od 19. do 22. februara okupiće se najznačajnije turističke organizacije, agencije, turoperatori, hoteli, planinski centri, banje, jezera, gradovi, regije i zemlje sa svih kontinenata i posetiocima ponuditi aranžmane za predstojeću turističku sezonu.

Na sajmu će se okupiti oko 1.100 izlagača iz 50 zemalja, a ovgodišnja zemlja partner su Ujedinjeni Arapski Emirati (UAE).

Istovremeno sa Sajmom turizma organizuju se još tri manifestacije – Međunarodni sajam opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo HORECA, Sajam vina BeoWine i Sajam suvenira, navedeno je u saopštenju organizatora Sajma turizma.

Radno vreme Sajma je u četvrtak 19. februara od 10.00 do 18.00 sati, u petak 20. februara i subotu 21. februara od 10.00 do 19.00 sati i u nedelju 22. februara od 10.00 do 17.00 sati.

Cena pojedinačne ulazniče je 300 dinara, za grupne posete 200 dinara, dok parking košta 150 dinara na sat.

Sandzakhaber / izvor: Tanjug.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO