Nameštaj Tahirović na sajmu nameštaja u Beogradu (foto)

Beograd – Novi Pazar –  Fabrika nameštaja “Tahirović” čiji je proizvodni pogon u potpunosti izgoreo u prošlogodišnjem požaru koji se desio u toj fabrici podigla se ponovo iz pepela a svojim kupcima nudi proizvode i na sajmu nameštaja u Beogradu.

Namestaj Tahirovic po ko zna koji put na Beograskom sajmu namestaja sa novim modelima i novitetima koji prate najsavremenije svetske trendove. Kreativnost,ekonomicnost i cene prilagodjene nasem trzistu odlika su renomirane firme Tahirovic,ciji je brend prepiznatljiv kako na domacem tako i na inostranom trzistu. U toku je sajamski popust 20%,koji traje do kraja meseca. Popust mozete iskoristiti i u maloprodajnom objektu Tahirovic koji se nalazi u Bulevaru kralja Aleksandra 520 po istim uslovima kao na sajmu,do kraja meseca novembra.

Fabrika nameštaja Tahirovic je osnovana 1990. godine u Novom Pazaru kao fabrika za proizvodnju tapaciranog nameštaja.Intenzivan ekonomski, tehnološki i investicioni razvoj preduzeca zapoceo je 1994. godine izgradnjom moderne fabrke za proizvodnju tapaciranog namestaja sa najsavremenijom opremom i tehnologijom.
Tokom dve decenije duge tradicije i proizvodnog iskustva, kompanija Tahirovic stvorila je prepoznatljiv brend kako na trzistu Republike Srbije, tako i na trzistima zemalja u regionu.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO