NE SME U RASPRAVU! Zukorlić za Blic: Ne pada mi na pamet da stalno sedim u Skupštini i čekam kada će doći mojih pet minuta da nešto kažem!

Novi Pazar – Predsednik BDZS i narodni poslanik Muamer Zukorlić izjavio je danas za Blic da mu ne pada na pamet da stalno sedi u Skupštini i čeka kada će doći njegovih pet minuta da nešto kaže.

Zukorlić, kojeg su birači birali da obnaša funkciju narodnog poslanika i zastupa ih u parlamentu kaže da ima prečih stvari kojima će da se bavi.
“Ja sam u Novom Pazaru, bavim se nekim drugim stvarima i pokušavam da dokažem da član parlamenta ne mora nužno da sjedi u klupama ili u bifeu, nego da ima i drugih aktivnosti na polju zakonodavstva ili drugih oblasti. Inače sam mišljenja da Skupština ovakva kakva jeste marginalizira kvalitetan rad pojedinaca, a činjenica je da se svi veoma razlikujemo po brojnim kriterijumima. Zato meni ne pada na pamet da stalno sjedim tamo i čekam kada će doći mojih pet minuta da nešto kažem” kaže Zukorlić.

Inače poslanik Zukorlić kaže da prvi dan ramazana nije proveo u skupštini jer kako kaže radi se o prvom danu Ramazana, posebnom danu a on još nije naviknut na skupštinu.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO