NEZAPAMĆENA AGRESIJA NA ZDRAV RAZUM GRADJANA OD STRANE UGLJANINA I ZUKORLIĆA

Juče su u Novom Pazaru na pojedinim fasadama u centru grada osvanule plakate sa anti civilizacijskom porukom na račun SDP, čiji sadržaj podseća na Gebelsove metode u svrhu promovisanja Hitlerovog fašizma koji je doveo do Holokausta.

Da Ugljanin i Zukorlić nemaju respekta prema zdravom razumu odavno je poznato, ali da će ovako potcenjivati građane Novog Pazara i Sandžaka niko nije očekivao.

One što su Novi Pazar učinili evropskim gradom ova dva arogantna i diktatorski orijentisana čoveka optužuju za nešto što je zapravo svojstveno njima i institucijama koje vode, ili su vodili.
Ugljanin je i nameštaj odnio kad ga je narod oterao sa vlasti 2008. godine, pa čak i gume sa službenih automobila, da bi iza sebe ostavio milionska dugovanja i kilometre pojedenih ćevapčića na račun građana. Poznato je da nije ništa uradio za Novi Pazar osim što je ispraznio gradsku kasu. On će ostati upamćen kao neko ko je i ljudima u centru grada delio plastenike, junice i motokultivatore, a sve na račun, građana, poreskih obveznika. Sve je to delio samo odanim članovima svoje partije, a sebi je uzgred obezbedio velelepnu vilu u centru grada, par stanova, lokala, i privatne firme, posebno onu koja se bavi asfaltiranjem puteva širom Makedonije, koju oratački drži sa jednim Albancem. Zukorlić ništa nije bolji od svoga učitelja. Poznato je da se na njegovom IUNP lako, za pare, dolazi do diploma. Poznato je i da je do savršenstva razvio reketiranje biznismena, i uzimanje para od istih, pa pojedinima i dan danas duguje po više stotina hiljada eura ( bila Nemačka marka).
On poseduje više kuća, vila sa sportskim terenima, bazenima, više stanova, desetine hektara imanja, više luksuznih automobila, a radnici, posebno muezini u IZ-i primaju 80 eura plate. Dok oni i imami jedva sastavljaju kraj sa krajem Zukorlić razvija porodični biznis, prikuplja pare po inostranstvu za navodnu izgradnju džamija, a sve završava u vilama i kućama, te lokalima i autima.

Njegova plata je u jednom momentu dok je bio menadžer IUNP iznosila 22.000 evra, a muezini se ponižavaju sa 80 eura.

E takvi megalomani optužuju SDP za korupciju i ostale nebuloze.

Poznato je da je Zukorlić zaposlio preko 50 svojih rođaka unutar IZ-e i IUNP, što je skandal nezapamćenih razmera.
Postavljanje plakata sa nesuvislim sadržajem samo govori o mentalnom sklopu gubitnika koje je bošnjački narod prozreo i prezreo, i samo čeka dan kada će ih kazniti za decenijska nedela učinjena na štetu Sandžaka i njegovih građana.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO